keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Olen alkanut hiljalleen miettiä mitä haluaisin joululahjaksi. Koska en ole moneen vuoteen oikein keksinyt mitä tarvitsisin, keksin jo muutaman ihan oikean käyttökelpoisen joululahjan.

Jostain syystä haluaisin Marimekon teekannun. Sen ihanan Oiva/Siirtolapuutarha-teekannun ja sitten vieraat eivät joisi täällä mitään muuta, kuin laadukkaita teelaatuja hienosta kannusta. Poikaystäväni tosin tulee luultavasti vastustamaan tätä (niin kyllä ihan varmasti mietit siellä, että miksi ylipäätään tarvitaan teekannu ja juuri Marimekkoa, vastaan yksinkertaisesti: Siksi koska se on kaunis).

Olen jo hiljalleen havahtunut, että hitsi, tarvittaisiin oikeasti hyviä käsipyyhkeitä. Monesta nykyisestä käsipyyhkeestä alkaa mennä pidikkeet ja ne alkavat kauhtua. Eikä oikeastaan olisi pahitteeksi hommata ihan yksinkertaisia pidikkeitä pyyhkeille (ripustinnipsuja ne taitaa olla). On jotenkin kamalan hankalaa (oikeasti en vain jaksa nähdä vaivaa) ommella jokaiseen käsipyyhkeeseen erilliset koukut. Jos olisi niitä erillisiä pidikkeitä, niin tämäkin ongelma olisi entinen ongelma.

Tietenkin voisin taas jälleen yrittää saada vanhemmiltani rahaa joululahjaksi, uuteen tatuointiin. Tosin jotenkin tuntuu, ettei rahaa tipu, jos sanon syyksi tatuoinnin. Mutta niin, uusi tatuointi on tässä jokatapauksessa mielessä ja siihen ehkä haluaisin taas hiukan säästää rahaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti