torstai 4. huhtikuuta 2013

Better Off

Ostin itselleni (vihdoin) pesupähkinöitä, sillä halusin viimein kokeilla niiden tehoa. Olen kuullut niistä sekä hyvää että huonoa palautetta, mutta tietenkin uteliaana ihmisenä minun on aivan pakko kokeilla niitä itse.

Äitini ensimmäinen kommentti oli "Nyt loppuu tuo humputus!" sillä näemmä maailman pelastaminen ja eläminen mahdollisimman ekologisesti on humpuukia. Mutta ei se humpuuki tähän lopu, valmistuttuani ja luettuani tarpeeksi pääsykokeisiin - johonkin oikeaan kouluun - aion varmasti mennä vapaaehtoistyöhön, jonnekin missä apuani tarvitaan. Jos pesupähkinät ovat äitini mielestä humpuukia, niin odotan sitä räjähdystä vapaaehtoistyöstä. Mutta kaikki aikanaan.

Tällä hetkellä tyydyn suurimpaan viihteeseeni eli vierailla eri ekokauppojen verkkokaupoissa ja vertailla erilaisia shampoita keskenään. Nyt vihdoin aion uskaltautua ostamaan itselleni uuden luonnonkosmetiikan shampoon, vaikka viime kokeilu teki hiuksistani hamppua ja tukkani venyi ja irtosi päästä. Mutta tietenkin tuohon kaikkeen voi olla syynä myös hiusten värjääminen, josta tajusin vihdoin luopua.

Koska aloitin päiväni poikkeuksellisesti kaakaolla, aion parkkeerata itseni ikkunan ääreen ja juon ison mukillisen vihreää teetä. Kai on vihdoin hyväksyttävä se tosiasia, että pitää lukea tenttiin.

2 kommenttia:

  1. Pesupähkinät toimii! Mutta ite en suosittele käytettäväksi valkoisen pyykin pesemiseen. Mun mummokin käyttää niitä! ;)

    Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä ne toimii! Tykkäsin myös, mutta lakanoita pestessä käytän kyllä Ecoveria.

      Poista