Jouduin jättämään hetkeksi pois teksturoidut soijatuotteet, sillä niiden syömisen jälkeen aloin voida hieman huonosti ja kadotin ruokahaluni tyystin, sillä pelkäsin jokaisen ruokailun jälkeen voivani taas erittäin huonosti.
Elän siis ihmiskoetta, jossa katson auttaako niiden pois jättäminen siihen huonovointisuuteen. Nyt kun olen elänyt peräti kaksi (2) päivää ilman soijarouhetta tai muita teksturoituja tuotteita, voin todeta ettei ruokailun jälkeen ole pakottavaa tunnetta kurkkuuni tullut. Tosin ajattelin tehdä kokeilun kunnolla ja olen kieltänyt itseltäni teksturoidut tuotteet kuukaudeksi.
Onneksi soijamaito on ollut vielä ystävällinen (samoin vanukkaat ja jogurtit), joten niitä en turhaksi jätä pois (mitä minä sitten laittaisin kahviini, kauramaito ei vain ole niin hyvää!) Tofukaan ei ole suljettu pois, sillä se valmistetaan eri tavalla kuin soijarouheet yms. eikä siis ole niin allergisoivaa (teksturoiduille tuotteille voi helposti kehittyä yliherkkyyllä)
Toivon tietenkin, että tämä ikävä vaiva johtuu muusta kuin soijasta, sillä pidän paljon soijapaloista ja -suikaleista. Mutta turvaudun seitanin voimaan, kun kerrankin gluteenijauhoja on oikeasti helppo saada käsiini!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti